Bejárati ajtók

Az első lépés családja biztonságáért a több ponton záródó ajtó

Biztonság és esztétikum egyben!

A bejárati ajtó az első „hírnök”, amely otthonáról mesél: vendégei ezt látják meg először, és Ön is ezen keresztül lép be a nyugalom szigetére. Így a bejárati ajtónak esztétikusnak kell lennie, illetve illeszkednie a ház egészéhez ahhoz, hogy otthona dísze lehessen, és már a bejáratot megpillantva úgy érezhesse: hazaérkezett. A biztonsági funkciók sem elhanyagolhatók, hiszen a bejárati ajtó egyik legfontosabb feladata, hogy távol tartsa otthonától az illetéktelen behatolókat. Az SH Ablak egyedi díszbetét választékával, bejárati ajtója tökéletesen illeszkedhet az otthona hangulatához, és kellemes színfoltja lehet a lakásnak. Válasszon intarziás vagy üveg betétek közül, és készíttesse el ajtóját saját egyedi igényei szerint.

Díszbetét választékunk

Bejárati ajtó típusok

Fix felülvilágítós ajtó

A bukó-nyíló felülvilágítós ajtóhoz hasonló, azonban ebben az esetben az ajtó feletti ablak nem nyitható, tehát fix. Olyan házakba javasolt megoldás, ahol több fényre van szükség, mint amennyit az ajtó beengedni képes.

Bukó-nyíló erkély ajtó

Az erkély ajtó nem csak közlekedésre de szellőztetésre is kiváló megoldás. Ezért a legtöbb erkély ajtót már bukó-nyíló kivitelben gyártjuk, sőt többször használunk felülvilágító ablakrészt is hozzá.

Bukó-nyíló felülvilágítós ajtó

A bejárati ajtó feletti ablak az ajtó keretbe van illesztve. Az ablak ennél a típusnál bukó-nyíló, tehát nyitásra alkalmas. Olyan házakba javasolt megoldás, ahol több fényre van szükség, mint amennyit az ajtó képes beengedni.

Bejárati ajtó

A bejárati ajtó és a sima ablak közti alapvető különbségek, hogy alul nem tokprofilra záródik a szárny, hanem alu küszöbre, a vasalat nem zár körbe és a szárnyprofil bejárati ajtószárny profilból készül

Asszimmetrikus kétszárnyú ajtó

A kétszárnyú ajtóknál mindkét szárny nyitható, és mindkét szárnyba elhelyezhetőek díszbetétek. A szimmetrikus megoldás abban az esetben megoldható, ha megfelelő méretű hely van a két szárnynak.

Szimmetrikus kétszárnyú ajtó

Az asszimetrikus kétszárnyú ajtóknál mindkét szárny nyitható, és elhelyezhetőek rajtuk díszbetétek. Azonban az asszimetria akkor megoldás, ha nincs elég hely két ugyanakkora szárnynak.

Ajtó beépítés profi kivitelező csapattal!

A hőveszteség csökkentése szempontjából nem csak a műanyag bejárati ajtók minősége, de a profi beépítés is fontos szempont. Hiába várásol valaki kiváló minőségű nyílászárót, ha a beépítést nem megfelelő szakemberek végzik. Az SH Ablak nagy hangsúlyt fektet a saját gyártámányú termékek tökéletes beépítésére, ezért minden esetben azt javasoljuk, hogy kérje segítségünket a kivitelezési munkálatokban is. Nem csak régi ajtók cseréjét vállaljuk, hanem építési munkák során minden típusú bejárati ajtó beépítését is.

Tudjon meg többet a kivitelezésről!

Referenciák

Kérjen ajánlatot 60 másodperc alatt!

Miért válassza az SH Ablak bejárati ajtóit?

Mert bejárati ajtóink minőségi német FUHR vasalatokkal készülnek.

Mert megrendeléskor többféle vasalattal is választható a termék

Mert a díszpanelben elhelyezett 2 mm-es acéllemez benne van az árban, míg máshol 20 000 Ft felárat jelent.

Mert a 24 vagy 36 miliméteres üvegvastagság kiváló hő- és hangszigetelést biztosít

Mert kétszárnyú ajtóinkat rendelheti szimmetrikus és asszimetrikus kivitelben

Mert az ajtószárny minden esetben SH System 8 légkamrás 100mm-es profillal készül

Mert már 7-10 nap leforgása alatt élvezheti az új ajtó előnyeit

Mert nyílászáróink egyedülállóan hosszú élettartamúak a hazai piacon

ŐK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

Válassza a minőséget! kérjen ajánlatot most!

Miért az SH Ablak a megoldás?

Magyar termék

Az SH Ablak hazai gyártó, aki minden figyelmét a magyarországi piacra fordítja. Válasszon Ön is Magyar terméket, magyar gyártótól a minőség és megbízhatóság jegyében.

Könnyű garancia érvényesítés

Garancia szemponjából előnyösebb hazai gyártót választani, mert az esetleges garanciálisa javításokra így csak néhány napot kell várnia, míg külföldi gyártónál akár hónapokat.

Minden egy helyen

Cégünk nem csak nyílászárók gyártására és beépítésére szakosodott. Minden felmerülő kőművesmunkát elvégzünk, illetve a profi árnyékolástechnikát is biztosítjuk.

Ossza meg ismerőseivel is!

Kövessen minket a Facebook-on!

Válassza a biztonságot! Kérjen ajánlatot most!